logo banner
25. jul 2011 18:58  

Går ud, kan ikke holde tomgang! Defekt?

Hey alle, for ca. 1,5 år siden nu, var min swift inde og få ny generator, ved Melfart bilcenter. Da jeg fik den tilbage syntes alt fint, men men, jeg skulle blive klogere!
Bilen satte ud, ikke midnre en 4 gange under hjemkørslen, der varede 10 min. Det skete hvergang, når jeg bremsede helt ned, så som når jeg skulel dreje, så gik bilen helt ud, den kunne lige holde sige i live, hoppende i tomgang et øjeblik, men døde så!

Alt lige fra EGR ventil, over luftmassemåler, til lamdasonde er skiftet - Og jeg er efterhånden mere end sikker på at fejlen er sket på værkstedet, mistænker en kortslutning(f.eks. pga. manglende afmontering af batteripol og derved er en fejlstrøm måske skyld i det)

Mit spørgsmål er så, er der nogen der har nogen gode idéer ellers, til hvad det kunne være? Nogen der kunne forestille sig, hvad der kan være kortsluttet?
De kan med deres computer på værkstedet, få den til at stå nogenlunde, men så snart man piller stellen på batteriet, eller blot skifter en sikring, ja så er problemet der igen!

Og nu gider jeg faktisk ikke mere, så vil blot ud til at hugger og have mig den eller de elektroniske dele der kunen være årsag, men hvad kunne være årsagen, taler vi ECÙ? Sidder der en tomgangsregulator, en gasspjældsregulator eller hvordan er det med det?


På forhånd mange tak for hjælpen! :0)
Hej, kig lige forbi mit galleri!

Se billeder af 18" supertusimo alufælge samt læderkabine der er til salg! :0)

25. jul 2011 20:19  

1

Den skal lige køres til når man har pillet batteriet fra... Cirka 30 km ved blandet kørsel
25. jul 2011 20:56  

2

Hey du...
Kan ikke skive til dig privat så du får lige et indlæg her ;)
De der rainbow højtalere har du stadigt dem?? Var jo MEGET interesseret i dem smilie
Håber at hører fra dig

Mvh charlotte aka bumle
26. jul 2011 00:11  

3

Kreler: Ja, den del er jeg klar over, men derfor er bilen jo stadig defekt - For en ting er tilkørsel, hvor den "lærer" kørselsmønster osv. Men den skal jo stadig kunne køre og holde sin tomgang stabilt og som minimum da holde sig igang!

Charlotte: Det har ejg glemt alt om, jeg skal nok lige tjekke op på det, min bror har hentet nogen hos mig og ved ikke lige hvilke! Men jeg vender tilbage smilie
Hej, kig lige forbi mit galleri!

Se billeder af 18" supertusimo alufælge samt læderkabine der er til salg! :0)
26. jul 2011 13:29  

4

Jeg havde samme symptom på min engang jeg skiftet luftfilter.
Som Kreler skriver, så pillet jeg batteriet af i nogle minutter, aktiverte tænding, lys og bremselys for at sikre mig strøm var drenet fra bilen (når batteriet var pillet fra).
Så var det at starte op bilen, køre en lille tur på 10-15 minutter. Så lod jeg bilen så på tomgang i 5-10 minutter, og det hele var ok igen.

Men lige som dig, inden jeg gjorde det, oplevet jeg at bilen døde fra mig da jeg holdt for rødt lys. Og den var bøvlet at få gang i igen.
3. jul 2024 19:40  

5

Vi har samme problem med vores Suzuki Ignis (2007).

Måske skyldes problemet dårlig forbindelse i det elektriske system

Har jeg været nødt til at afmontere stelledningen på batteriet har jeg næsten altid problemer med at motoren går ud ved stop efter kørsel. Den starter fint og kan godt accelerere, men efter at have været i højt gear og blive bremset ned begynder den at gå ujævnt. Når den skal accelerer igen, så gå den ud. Startes den igen går den fint, men går ud igen ved næste kryds.Hvis jeg bremser bilen ved at gearer ned sker det ikke.

Indtil nu har jeg løst problemet ved at rense den negative pol på batteriet samt kabelskoen indvendigt med smergellærred så det er helt rent. Så kører den perfekt. Hvis rensningen ikke har været helt ren, opstår problemet sporadisk, men forsvinder af sig selv med tiden.

Jeg har lige skifte generator, og har problemet igen. Faktisk tror jeg, at jeg har dummet mig ved ikke at rense kabelskoene, der sættes på generatorens terminaler. Kan problemet opstå ved batteriet terminaler, så kan det vel også opstå ved generatorens terminalerLog ind
Opret bruger
Seneste billeder Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio